The Game Assembly i Stockholm söker utbildare inom Leveldesign!

The Game Assembly (TGA) är en yrkeshögskola i Malmö och Stockholm som utbildar spelutvecklare till en nationell och internationell arbetsmarknad.

Skolan startade i Malmö 2008 och finns sedan hösten 2019 även i Stockholm. TGA har sedan starten utbildat kompetenta juniora spelutvecklare inom fem olika yrkeskategorier; programmering, grafik, animation, leveldesign och technical art.
Idag består ca 7% av den svenska spelbranschen av personer som har studerat vid TGA vilket gör skolan till en stark aktör i spelbranschens ekosystem. Skolan har under de tre senaste åren hamnat på topplaceringar på The Rookies årliga lista för världens bästa spelutvecklarskolor.

The Game Assembly söker nu en ny utbildare i leveldesign till skolan i Stockholm då skolan expanderar med ytterligare klasser hösten 2020. Tillsammans med befintliga utbildare på Leveldesignutbildningen kommer du driva och utveckla utbildningen framåt. Detta arbete omfattar bland annat planering och utformning av kurser, undervisning samt handledning av de studerande. The Game Assemblys unika utbildningskoncept bygger på att alla utbildningarna på skolan bygger spel tillsammans vilket gör att du även kommer ha ett tätt samarbete med utbildarna på de andra utbildningarna.

Vem söker vi?

För att trivas i rollen krävs att du har ett ödmjukt förhållningssätt samt en positiv människosyn och ser glädjen i att hjälpa våra studerande att utvecklas och att etablera sig inom branschen. God pedagogisk förmåga tillsammans med ett intresse för människor och spelutveckling är ett måste. Vi söker en engagerad och strukturerad team player med förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt.

Vi ger våra leveldesignstuderande en holistisk syn på yrket så du bör därför ha kunskaper och intresse i design, grafik och komposition samt skript och teknik.

Vidare behöver du ha:

  • erfarenhet av skriptning i spelmotorer
  • erfarenhet av Unreal Engine
  • kunskap i och erfarenhet av design och komposition i andra (branschaktuella) spelmotorer
  • erfarenhet av spelbranschen
  • förmåga att analysera och ge designmässig feedback

Vi ser det som en bonus om du har:

  • erfarenhet av 3D-modellering
  • erfarenhet av att utforma utbildningsmaterial
  • erfarenhet av handledning

The Game Assembly strävar efter en jämnare könsfördelning och ökad mångfald och uppmuntrar därför kvinnor och personer med internationell bakgrund att söka tjänsten (förståelse för svenska är dock ett krav då utbildningen bedrivs på svenska).

Start: 1 november 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan: Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast den 30 oktober.

Omfattning: Heltid eller deltid

The Game Assembly är en del av Academedia-koncernen och tillämpar kollektivavtal mellan Almega och Unionen samt Sveriges Ingenjörer.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Per-Anders Ring:
peranders.ring@thegameassembly.se
Tel: 0761347173

Väkommen med din ansökan här.