The Game Assembly i MALMÖ söker utbildare i Spelprogrammering

The Game Assembly (TGA) är en yrkeshögskola i Malmö och Stockholm som utbildar spelutvecklare i världsklass till en nationell och internationell arbetsmarknad!  

Skolan i Malmö startade 2008 och utbildar kompetenta juniora spelutvecklare inom fem olika yrkeskategorier; programmering, grafik, animation, leveldesign och technical art.   

Idag består ca 7% av den svenska spelbranschen av personer som har studerat vid TGA vilket gör skolan till en stark aktör i spelbranschens ekosystem. TGA har flera år i rad topplacerats på The Rookies årliga lista för bästa spelutvecklarskolorna i världen!  

Om tjänsten
The Game Assembly söker nu en ny medarbetare inom spelprogrammering som kommer arbeta med att utbilda våra studerande på plats. Vi söker dig som kan komplettera våra kunskaper och tillsammans med tre andra utbildare inom spelprogrammering, driva utbildningen framåt. Arbetet omfattar bland annat planering och utformning av kurser, undervisning samt handledning av de studerande som tillbringar två år på skolan. The Game Assemblys unika utbildningskoncept bygger på att utbildningarna på skolan tillsammans skapar spel vilket gör att du även kommer ha ett tätt samarbete med de övriga utbildningsansvariga. Du blir en del av ett engagerat team på 13 personer som tillsammans arbetar med att utbilda framtidens spelutvecklare. 
  
Vem söker vi? 
För att trivas i rollen som utbildare ser vi att du är kommunikativ och har ett genuint intresse för människor och spelutveckling. Du har en god pedagogisk förmåga tillsammans med ett ödmjukt förhållningssätt och tålamod. Vidare har du ett djupgående intresse för programmering och är en driven team player som ser glädjen i att hjälpa våra studerande att utvecklas och etablera sig inom spelbranschen.   

 
Vidare söker vi en person med:  

 • goda kunskaper inom programmering i C++  
 • kunskaper inom objektorienterad programmering  
 • kunskaper i linjär algebra  
 • förståelse för hur hårdvara arbetar  
 • mångårig erfarenhet inom spelbranschen  
 • kunskaper i grafik och nätverksprogrammering 
 • erfarenhet av handledning
   

Vi ser det som en bonus om du har:  

 • kunskaper i Visual Studio  
 • Kunskaper inom AI 
 • erfarenheter av Unity och/eller Unreal  
 • erfarenhet av att utforma utbildningsmaterial  
 • erfarenhet av agila utvecklingsmetoder  
 • har släppt ett eller flera spel  

The Game Assembly eftersträvar ökad mångfald och jämnare könsfördelning och uppmuntrar därför kvinnor och personer med internationell bakgrund att söka tjänsten. Du behöver ha en förståelse för svenska då hela utbildningen bedrivs på svenska. 

Anställningsort: Malmö. 

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.  

Ansök senast: Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är den 15 november 2020.  

Omfattning: Heltid/deltid, eller enligt överenskommelse.  

Anställningsform: Tillsvidareanställning.  

The Game Assembly är en del av Academedia-koncernen och tillämpar kollektivavtal mellan Almega och Unionen samt Sveriges Ingenjörer.  

  

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Linda Nilsson på linda.nilsson@thegameassembly.se eller telefon på 0723 – 84 64 94

 

ANSÖK HÄR