ONLINE – ÖPPET HUS – TGA MALMÖ

Med anledning av att regeringen rekommenderat alla yrkeshögskolor att bedriva utbildningarna på distans, så har The Game Assembly inte i nuläget möjlighet att ha öppet hus på skolan. Däremot är vi fullt bemannade på distans! Därför kommer vi köra ett Online – Öppet hus på Discord!

 

Datum: 25 mars 2019

Tid: 15.00 – 16.30

Var? På Discord via denna länk: https://discord.gg/SADCyF

 

HUR?

Det kommer genomföras streaming av presentationer om våra olika utbildningar.  För att kunna titta på någon av presentationerna som streamas måste man ladda ned Discord och logga in med ett konto, men det går riktigt snabbt att skapa.

Om man bara vill ställa frågor i textkanalerna så kan du klicka in dig genom webbläsaren utan att logga in. Då räcker det att skriva in ett valfritt användarnamn, klicka i att du inte är någon robot och bara klicka vid sidan om rutan med informationen om att du ska verifiera ditt konto. Lägg sedan till sen server och ange https://discord.gg/SADCyF

 

SE STREAMS

Streamingen kommer att kunna ses i de så kallade röstkanalerna.

Vi har en röstkanal för ”Spelprogrammering”, för ”Leveldesign” samt en för ”Art/Animation/Techart”.

Kl 15.00 kommer en utbildare i respektive röstkanal att streama en presentation om respektive utbildning.

 

STÄLL FRÅGOR

Vidare har vi en textkanal för respektive utbildning där du kan ställa frågor till oss om respektive utbildning. Det finns även en kanal kallad ”Antagningsfrågor” där du kan ställa frågor specifikt om just antagningen och behörighet. Vi hoppas att tekniken tillåter detta då vi vill ge er så mycket information om våra utbildningar som möjligt! Vi kommer oavsett vara fullt bemannade i textkanalerna och svara på så mycket frågor som vi bara kan från kl 15.00 idag.

Ta chansen att fråga oss frågor och få mer information om våra utbildningar!

 

Vi ser fram emot att se dig där!