Upplev TGA från insidan

Här kommer vi under hösten fronta ett utvalt spel per månad, skapat av våra studerande.

Här ges du en unik inblick i vad våra studerande tillsammans skapar i slutet av deras utbildningar.

Månadens utvalda verk:

Först ut, Halloweentider till ära, presenterar vi ”Besöket”. Ett kusligt pusselspel som garanterar både adrenalin och pulspåslag.

Spelet är utvecklat av SoftBlob Studios och är ett examensprojekt
från The Game Assembly Stockholm-klass 2019.

Läs mer och spela här
Om du vågar så klart…

____________________________________

Tillsammans skapar vi spel

Kanske är just du nyfiken på att utbilda dig hos oss? Låt oss berätta mer om hur vi på TGA  jobbar med kreativa processer och samspel för att utvecklas.

Hos oss utbildas framtidens spelutvecklare. Vårt studieupplägg bygger på ett unikt koncept; där de studerande gemensamt med andra discipliner skapar flertalet spel ihop.

Under tiden hos oss skapar de studerande upp till 8 spel tillsammans, från första idé till spelbart spel. Grunden i studiemetodiken bygger på agila processer och teamwork. Detta är ett arbetssätt som i stor utsträckning används i branschen och ger dig värdefulla erfarenheter av samarbete i grupp. Upplägget skapar utöver detta en naturlig förståelse för hur alla roller bidrar i skapandet av ett framgångsrikt spel.

Det sista spelet som de studerande utvecklar ihop är det vi kallar examensprojekt och det är dessa vi valt att lyfta under hösten. Med den enkla anledningen att vi är otroligt stolta över hur våra studerande utvecklas under sin tid hos oss och spelen de skapar i slutet på deras utbildningar.

> Upptäck våra spelutbildningar