Han utbildar framtidens Technical Artists på TGA

I en miljö där människor brinner för vad de gör och får möjligheten att utvecklas har Stefan, eller Fröken som han också kallas, funnit sin plats. Idag utbildar han framtidens Technical Artists på TGA.

Hon breddar sin kompetens på The Game Assembly

Nathalie har alltid haft ett intresse för konst och teknik. Idag utbildar hon sig till Technical Artist för att vidareutveckla och bredda sin kompetens.

En blivande spelgrafiker med kärlek för kreativt skapande

Desireé har alltid haft en kärlek för det kreativa skapandet, men trodde aldrig att spelbranschen var något för henne. Tills en dag då hon fick testa något som förändrade allt.

Spelprogrammerare – En dröm som blir verklighet

Drömmen om att skapa spel fanns redan som 12-åring. Idag utbildar sig Sofie till Spelprogrammerare på TGA och drömmen har nu blivit verklighet.

Utbildningen till spelgrafiker blev startskottet på karriären

Eftersom man konstant ställs inför nya utmaningar är det svårt att tröttna på sitt jobb säger Esbjörn Nord. Idag arbetar han som Concept artist på företaget där han genomförde sin LIA.

Från gamer till blivande spelanimatör

Redan från en tidig ålder drömde Zakarias om att en dag få möjligheten att skapa spel. Idag utbildar han sig till spelanimatör på TGA.

LIA-perioden ledde till jobb som spelprogrammerare

2017 tog Linus examen från utbildningen till spelprogrammerare på TGA. Idag är han anställd som Junior Gameplay Programmer på Massive i Malmö, företaget där han genomförde sin LIA.

Spelprogrammeraren som kom tillbaka till TGA

För 10 år sedan utbildade sig Gustav Ralmark till spelprogrammerare på The Game Assembly och tiden efter studierna har varit en hejdundrande resa. Idag är han tillbaka och utbildar framtidens stjärnor som lärare på TGA.