Serietecknaren som blev spelanimatör

Catarina var frilansande serietecknare och illustratör under många år. Efter att ha fått sitt drömuppdrag och ändå kände att någonting saknades insåg hon att det var dags att byta bana.

Bytte astronomi mot spelprogrammering

Lina tänkte sedan nionde klass att hon skulle hålla på med astronomi. Men sedan upptäckte hon programmering och allt föll på plats. Här berättar hon om resan!

Spelgrafik – det givna valet!

När Johanna fick höra att TGA skulle öppna upp i Stockholm tog hon sin chans och sökte in. Idag studerar hon till Spelgrafiker hos oss. Hör henne berätta mer här!

Från civilingenjör till leveldesigner

Kalle har minst sagt gjort en spännande resa! Projektledning har bytts ut mot en framtid inom spelutveckling. Här berättar han sin story – leveldesign kort & gott.

Ett GameCube i julklapp satte spinn på spelintresset!

Janelle har tidigare jobbat som både förskolepedagog och babysiminstruktör. Nu har hon sadlat om helt och beslutat sig för att satsa på sin passion för spel. Idag pluggar Janelle till leveldesigner hos oss – här berättar hon om det!

Spelgrafik där skapande & kreativitet möts

Spelbranschen är helt klart en fantasifylld och spännande bana – något som passade Sebastian perfekt. Nu studerar han till Spelgrafiker hos oss. Här hör vi honom berätta om en färgstark vardag fylld av kreativitet.

Spelanimation – konsten att förmedla känsla!

Lovisa har alltid tecknat mycket och var tidigt på det klara med att hon ville jobba med spel. TGA blev därför det givna valet och idag pluggar hon till spelanimatör hos oss – här berättar hon mer om det!

Tommi tog sin passion för spel till nästa nivå

Ett starkt spelintresse i kombination med en hobby för programmering banade vägen för en utbildning till spelprogrammerare hos oss. Här får vi följa med Tommi in i TGA:s värld – där han berättar mer om utbildningen & skolan!

Han utbildar framtidens Technical Artists på TGA

I en miljö där människor brinner för vad de gör och får möjligheten att utvecklas har Stefan, eller Fröken som han också kallas, funnit sin plats. Idag utbildar han framtidens Technical Artists på TGA.